Klebery Dynaxer HP2 miałem, i one były miękkie i super się sprawdzały na naszych dziurawych drogach. Klebery Dynaxer HP3 to nowość, więc opinii jeszcze nie ma o nich.
Właśnie w tym rzecz. Pan oponiarz właśnie woli mi sprzedać Duragripy, które zna, niż HP3, których jeszcze nie sprzedał nikomu. Pytałem o HP2 ale ponoć w tej chwili i w moim rozmiarze miałby problemy z zamówieniem ich.
Może to i lepiej, że wolno się zbiera, bo ja już kilka dni próbuję coś sensownego wymyślić i nic z tego nie wychodzi... :P pozostaje chyba rzucić kośćmi bo moneta nie ma tylu stron ile dobrych propozycji Ja się troche łąmę między:
Kleber H3 -nowe nie znaczy lepsze, poprzednia wersja podobno OK, ale co z tego będzie
Turanza er300 -nie wiem jak z tą głośnością, a że lubie pojeździć bez radia to może to być denerwujące
Continental CPC2 -na conti jeździłem ostatnio i jakoś mnie nie porwały, choć zastrzeżeń raczej nie mam
sam już co wziąć, jeszcze przecież inne ciekawe propozycje padały np. coś z GY...
więc niech ta wiosna jeszcze z tydzień poczeka, może się zdecyduję
PS. jesli ktoś jeszcze chce coś podpowiedzieć to prosze... ale nie zmuszam
To i ja wtrącę trzy grosze,jestem już zdecydowany na zakup potenza RE050A,i mam nadzieje że nie pożałuję,moje wymagania dotyczace opony to w miarę cicha,i świetna przyczepność w kazdych warunkach,m.in. przy kilowaniu spod świateł,szykuje sie do programu w niedługim czasie,i mam nadzieje że bedą dawały rade :diabelski_usmiech
rozgladam sie za letnimi kapciami r15 195/65 ..moze ktos polecic cos :?: :?: interesuje mnie raczej troche nizsza polka cenowa...nie chce zadnych chinoli oraz nalewek...
rozgladam sie za letnimi kapciami r15 195/65 ..moze ktos polecic cos :?: :?: interesuje mnie raczej troche nizsza polka cenowa...nie chce zadnych chinoli oraz nalewek...
Jeżeli Ci się uda kupić do Klebery Dynaxery HP2 lub na forum jest do sprzedania kpl. Continental ContiEcoContact3 . To są nawet niezłe jak na 195/65R15 i mające w nazwie ECO.
Co do meritum pytania o Nokiany to na nich biłem rekordy przejazdu pewnej trasy 31km (droga normalna dwukierunkowa, wczesny ranek czerwiec) w 8 min i 12 sek, potem poprawione na 7 min 56 sek. No i rekord prędkości autem tez na Nokianach
Więc chyba są dobre
aldam, sądze ze jednak 01a , chyba ze naprawdę sportowo jeździsz. kiedyś były negatywne oponie o nich ze słabo hamuja na mokrych pasach , ale w sumie to hamuje się przed pasami.. :szeroki_usmiech
Komentarz